a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Γεια σας κοριτσάκια!!

Ήρθε η ώρα για τα αγαπημένα του μήνα. 
Και ξεκινάμε με το πρώτο, που χρησιμοποίησα και περισσότερο (καθημερινά). Είναι η CC CREAM - COLOR CORRECTOR της TOMMY G. Είναι πολύ ρευστή, απλώνεται πανεύκολα και γίνεται ένα με το δέρμα. Αφήνει λαμπερό και φυσικό αποτέλεσμα. Έχει τέλεια κάλυψη, ειδικά αν την απλώσετε με πινέλο το αποτέλεσμα είναι ακόμα καλύτερο και έχει μεγάλη διάρκεια. Στα συν ο δείκτης προστασίας που είναι 20. Βγαίνει σε δύο τύπους, για ξηρή (dry) και λιπαρή (oily) επιδερμίδα σε τρεις αποχρώσεις (light, medium, dark). Για τώρα το χειμώνα που είμαι πολύ ανοιχτόχρωμη επέλεξα τη light για ξηρές επιδερμίδες. (Τιμή 12,90 ευρώ)
Το δεύτερο είναι το E.L.F. BLUSH στην απόχρωση INNOCENCE. Από τις 31 ημέρες του μήνα το έβαλα τουλάχιστον τις 20!! Κερδίζει επάξια μια θέση στα αγαπημένα του μήνα. Δεν έχω να πω πολλά γι'αυτό...απαλή ροζ απόχρωση, σχεδόν φυσική, αλλά θέλει ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα για να "γράψει". (Τιμή 3 ευρώ)
Το τρίτο είναι μια μάσκα προσώπου, η SOOTHING HYDRAHUG RE 3 της VENTUS με ανανά και παπάγια. Ενυδατώνει αλλά ταυτόχρονα καθαρίζει την επιδερμίδα. Τη βολεύτηκα τώρα που κάνει κρύο και νιώθω το δέρμα μου ξηρό. (Τιμή 2 ευρώ)
Το τέταρτο είναι το αφρόλουτρο LUX - BRAZILIAN FUSION SHOWER THERAPY. Εντάξει, μπορεί να είναι και το καλύτερο αφρόλουτρο που έχω δοκιμάσει σε όλη μου τη ζωή!! Το άρωμα απλά μεθυστικό, μυρίζει όλο το σπίτι!! Περιέχει dragon fruit και comu comu berry (τι είναι αυτό μην με ρωτήσετε, ιδέα δεν έχω!!). Θα το ξαναπάρω σίγουρα. (Τιμή 5 ευρώ)
Το πέμπτο είναι το BODY BUTTER TUTTI FRUTTI με άρωμα CARAMEL & CINNAMON της FARMONA. Έχει γλυκιά μυρωδιά, ακριβώς σαν μπισκότο κανέλας. Το άρωμα του διαρκεί και μένει στα ρούχα. Πολύ ενυδατικό, δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα. Είναι βέβαια πηχτό σαν σύνθεση και θέλει καλό άπλωμα για να απορροφηθεί. (Τιμή 7,65 ευρώ)
Το έκτο είναι είναι κάτι πολύ διαφορετικό από όλα όσα έχετε συνηθίσει να βλέπετε στα αγαπημένα των bloggers... αλλά ελπίζω να σας ενθαρρύνω να το δοκιμάσετε και να συμφωνήσετε μαζί μου ότι του αξίζει αυτή η θέση!! Είναι το λιπαντικό DUREX PLAY MASSAGE 2 IN 1 με διεγερτικό εκχύλισμα GUARANA. Το μόνο που θα σας πω για να το περιγράψω είναι το εξής: η αίσθηση που αφήνει είναι ακριβώς όπως νιώθετε όταν τρώτε μια τσίχλα μέντα, δροσιά και ελαφρύ κάψιμο...!! Ανυπέρβλητο!! (Τιμή 8,60 ευρώ)
Το έβδομο είναι μια μπλούζα http://www.dresslink.com/women-loose-batwing-round-neck-tshirt-asymmetric-hem-top-with-zipper-p-9109.html που παρήγγειλα μέσω του site DRESSLINK και την ευχαριστήθηκα πολύ. Το καλό λοιπόν, είναι πως μπορεί να φορεθεί και ανάποδα σαν ζακέτα αν ανοίξεις το φερμουάρ που έχει στο πίσω μέρος!! Πάρα πολύ οικονομική, καλή ποιότητα, το μόνο μείον ο χρόνος αναμονής αφού έρχονται από Κίνα. (Τιμή 9,80 ευρώ, χωρίς τα μεταφορικά)
 Το όγδοο και τελευταίο είναι ένα statement κολιέ που αγόρασα μέσω ebay πριν 2-3 μήνες αλλά το φόρεσα πάρα πολύ μέσα στον Ιανουάριο. Έψαξα να βρω το link αλλά δεν υπάρχει πια. Αλλά αν ψάξετε λίγο σίγουρα θα βρείτε κάτι αντίστοιχο. (Τιμή 1,70 ευρώ)
Αυτά κορίτσια μου,
μέχρι το επόμενο post να περνάτε καλά και φιλάκια πολλά!!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου