a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

iHERB HAUL

Κορίτσια επιτέλους ήρθε η παραγγελία μου από iHERB!!
Για να πω την αλήθεια δεν άργησε, απλά εγώ δεν μπορούσα να περιμένω άλλο. Εννοείται δεν έχω δοκιμάσει κανένα από αυτά, αφού τα παρέλαβα πριν λίγο που ήρθα σπίτι και είναι η πρώτη φορά που τα αγόρασα. Πάμε κατευθείαν να σας τα δείξω. 
Πρώτα απ' όλα πήρα ένα μαλακτικό νεράκι που δεν ξεβγάζεται, για να ξεμπερδεύω τα μαλλιά μου, από την εταιρεία MANE 'n TAIL http://www.iherb.com/Mane-n-Tail-Detangler-Spray-12-fl-oz-355-ml/41591
Βοηθάει τις ξηρές και ταλαιπωρημένες άκρες να χτενιστούν χωρίς να ''σπάσουν'' και τους δίνει έντονη λάμψη. Μυρίζει σαν κλασικό σαμπουάν, ευχάριστη μυρωδιά θα έλεγα.
(Τιμή : 2,50 ευρώ)
Μετά πήρα 3 (!!) διαφορετικά λάδια για περιποίηση και ενυδάτωση των μαλλιών.
Ένα 100% αγνό έλαιο βερίκοκου από την εταιρεία NOW http://www.iherb.com/Now-Foods-Solutions-Apricot-Oil-4-fl-oz-118-ml/14301 
το οποίο είναι ιδανικό σαν θεραπεία στα ξηρά μαλλιά, αλλά ενυδατώνει και απαλύνει τις λεπτές γραμμές του προσώπου. Δεν έχει καθόλου άρωμα. (Τιμή : 2,30 ευρώ)
Ένα ενυδατικό spray λαδιού από ελιά, ενισχυμένο με βιταμίνη Ε από την εταιρεία AFRICARE http://www.iherb.com/Cococare-Africare-Olive-Oil-Conditioning-Spray-4-fl-oz-118-ml/45798
Είναι ιδανικό για σγουρά μαλλιά και το πήρα για να με βοηθάει να διαμορφώνω τα σπαστά μαλλιά μου σε μπούκλες, όταν δεν τα ισιώνω. Δεν τρελάθηκα με το άρωμα του, αλλά δεν είναι και ενοχλητικό. (Τιμή : 2,40 ευρώ)
Και τελειώνοντας με τα λάδια μαλλιών, πήρα ένα με cocoa butter, καστορέλαιο και βιταμίνη Ε από την εταιρεία AFRICARE http://www.iherb.com/Cococare-Africare-Cocoa-Butter-Hair-Oil-2-fl-oz-60-ml/49174 
που ενυδατώνει τα ταλαιπωρημένα από χημικές εργασίες μαλλιά και επανορθώνει τις άκρες με ψαλίδα. Έχει αρκετά έντονο άρωμα και μυρίζει σοκολάτα. (Τιμή : 2,10 ευρώ)
Πήρα να δοκιμάσω και εγώ τον υγρό αποσμητικό κρύσταλλο από την εταιρεία CRYSTAL http://www.iherb.com/Crystal-Body-Deodorant-Crystal-Body-Deodorant-Spray-4-fl-oz-118-ml/5710
Είναι υποαλλεργικό, χωρίς alluminum chlorohydrate, χωρίς άρωμα και φυσικά parabens free. Ανυπομονώ να το δοκιμάσω. (Τιμή : 2,10 ευρώ)
Πήρα ένα body mist με άρωμα βανίλια και γλυκό πορτοκάλι από την εταιρεία HUGO NATURALS http://www.iherb.com/Hugo-Naturals-Essential-Mist-Vanilla-Sweet-Orange-2-fl-oz-60-ml/17152
Δεν ξέρω τη διάρκεια του ακόμα, αλλά δεν ενθουσιάστηκα και πολύ με τη μυρωδιά του, αλλιώς το περίμενα. (Τιμή : 1,60 ευρώ)
Το επόμενο είναι ένα 100% tea tree oil από την εταιρεία NATURE'S ALCHEMY http://www.iherb.com/Nature-s-Alchemy-Tea-Tree-Essential-Oil-5-oz-15-ml/5752 
και το πήρα για να το εφαρμόζω τοπικά στα σπυράκια που βγάζω καμιά φορά. Είναι σαν αυτό των THE BODY SHOP αλλά πολύ πιο οικονομικό. Έχει την κλασική έντονη μυρωδιά που έχουν όλα τα προιόντα με tea tree oil. (Τιμή : 3,60 ευρώ)
Και τέλος πήρα το Astaxanthin Serum από την εταιρεία MADRE LABS http://www.iherb.com/Madre-Labs-Astaxanthin-Serum-Cream-1-oz-28-g/55850.
Το συγκεκριμένο serum είναι αντιοξειδωτικό, βοηθάει στη μείωση των λεπτών γραμμών και χαρίζει ελαστικότητα στην επιδερμίδα. Έχει σχετικά έντονο άρωμα, αλλά ευχάριστο και ένα υπέροχο peachy χρώμα. Η υφή του είναι κρεμοτζέλ.
(Τιμή : όταν το πήρα το είχε σε προσφορά 1,40 ευρώ, τώρα κοστίζει 5,70 ευρώ)
Το iherb έχει άλλο ένα συν, τα freebies. Είναι κάποια προιόντα που σε κάθε παραγγελία μπορείς να επιλέξεις ένα και να το προσθέσεις εντελώς δωρεάν στην παραγγελία σου. Εγώ αυτή τη φορά επέλεξα το συμπλήρωμα διατροφής, της εταιρείας 21th CENTURY, για υγιή μαλλιά, δέρμα και νύχια. Η συσκευασία περιέχει 50 ταμπλέτες.
Επίσης μου έστειλαν και 2 πλαστικά σκουφάκια με την επωνυμία του site. Ευχάριστη έκπληξη αφού τα χρησιμοποιώ όταν βάζω μάσκα στα μαλλιά μου.
Να τονίσω πως κάθε συσκευασία που περιείχε υγρό προιόν μου ήρθε κλεισμένη σε ξεχωριστό πλαστικό σακουλάκι έτσι ώστε αν χυθεί να μην λερώσουν τα υπόλοιπα προιόντα, πράγμα το οποίο εκτίμησα πολύ.
Όσες από εσάς θελήσετε να κάνετε την πρώτη σας γνωριμία με τα εξαιρετικά προιόντα του iherb, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό QMM858 για έκπτωση $5-$10 ανάλογα με το ποσό της παραγγελίας σας.
Θα ακολουθήσουν reviews μόλις τα δοκιμάσω αρκετά ώστε να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη.
Φιλάκια!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου