a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Καλό μήνα!! Ήρθε πάλι η ώρα για τα αγαπημένα του μήνα που μας πέρασε. Το Μάρτιο δεν είχα κάποια συγκεκριμένα προιόντα μακιγιάζ που να χρησιμοποίησα, ώστε να τα θεωρήσω αγαπημένα παρά μόνο ένα. Τα υπόλοιπα είναι όλα προιόντα περιποίησης. Πάμε όμως να τα δούμε αναλυτικά.
Ας ξεκινήσουμε με προιόντα περιποίησης προσώπου. Πρώτο είναι το γνωστό και μη εξαιρετέο L'OREAL Ideal Soft Νερό Καθαρισμού Micellaire. 
Όλες το γνωρίζετε οπότε νομίζω τα λόγια είναι περιττά. Είναι η τρίτη συσκευασία που χρησιμοποιώ από τότε που το δοκίμασα για πρώτη φορά, οπότε επάξια παίρνει αυτή τη θέση. (Τιμή : 5,50 ευρώ)
Το επόμενο είναι οι Δίσκοι Ντεμακιγιάζ DEMAK UP Original και είναι οι καλύτεροι που έχω χρησιμοποιήσει. 
Δεν συγκρίνονται με άλλους...απαλοί, με δυο όψεις, δεν χνουδιάζουν, ούτε διαλύονται και είναι και πολύ οικονομικοί. (Τιμή : 1,80 ευρώ)
Αυτό το μήνα αποφάσισα να μεγαλώσω τα φρύδια μου λιγάκι (την είδα Cara Delevingne :P ) και με βοήθησε πάρα πολύ το καστορέλαιο, κοινώς ρετσινόλαδο, που αγόρασα από το φαρμακείο. 
Είναι ένα έλαιο που ενυδατώνει την τρίχα, λόγω της μεγάλης περιεκτικότητας σε βιταμίνη Ε. Ταυτόχρονα είναι τονωτικό της τριχοφυίας, οπότε βοηθάει όσες θέλετε να μακρύνετε τα μαλλιά σας, τα φρύδια σας ή ακόμα και τις βλεφαρίδες σας. Το εφάρμοζα κάθε βράδυ, με ένα βουρτσάκι για βλεφαρίδες και όντως ''δούλεψε''. (Τιμή : 2 ευρώ)
Δοκίμασα τη μάσκα με Λευκή Άργιλο Γαλλίας από τη DALON για ξηρή επιδερμίδα και μου άρεσε πάρα πολύ. 
Κάνει την ίδια δουλειά με την πράσινη άργιλο (καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα απορροφώντας στίγματα, πανάδες και περιττό σμήγμα), αλλά δεν τσούζει καθόλου. Έρχεται σε μορφή σκόνης και αυτό την κάνει ακόμα πιο βολική, καθώς μπορείς να φτιάξεις όση ποσότητα χρειάζεσαι κάθε φορά. (Τιμή : 4,30 ευρώ)
Για το NATURE'S ALCHEMY Tea Tree Oil σας έχω κάνει review εδώ
Ένα προιόν που πραγματικά κάνει ότι υπόσχεται...εξαφανίζει τα σπυράκια σε μια νύχτα!! Νομίζω θα μπει στα αγαπημένα όλου του χρόνου. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σαν τονωτική λοσιόν, λόγω της αντισηπτικής του ιδιότητας, αν το αραιώσετε με λίγο νερό (που έχετε βράσει και αφήσει να κρυώσει πρώτα) . (Τιμή : 3,60 ευρώ)
Λόγω αποτυχημένης προσπάθειας εντοπισμού της τέλειας μάσκας για τα μαλλιά μου κάνω διάφορους πειραματισμούς. Ένας από αυτούς είναι να προσθέτω σε όποια άθλια μάσκα έχω αγοράσει, αλλά δεν θέλω να πετάξω, λίγο έλαιο βερίκοκου. 
Το έλαιο αυτό έχει την ιδιότητα να ενυδατώνει σε βάθος τα ξηρά μαλλιά και να επανορθώνει τυχόν φθορές από χημικές εργασίες και σας το είχα δείξει στο haul από το iHerb εδώ.
(Τιμή : 2,30 ευρώ)
Το επόμενο που μου άρεσε και είναι η δεύτερη συσκευασία που χρησιμοποίησα μέσα στο μήνα (τα είχε 1+1 στα Hondos Center) είναι το NIVEA Happy Time Cream Shower. 
Ένα πολύ ενυδατικό αφρόλουτρο με υπέροχο άρωμα από πορτοκάλι και γάλα bamboo. Είναι τόσο ενυδατικό που δεν χρειάζεται να βάλω ενυδατική κρέμα σώματος αν και έχω αρκετά ξηρή επιδερμίδα. Αυτό δεν το έχω ξανακάνει, ούτε όταν χρησιμοποιούσα το αφρόλουτρο της DOVE που υποτίθεται πως έχει και 1/4 ενυδατική κρέμα. (Τιμή : 2,80 ευρώ)
Και τέλος έχω μια μάσκαρα που χρησιμοποίησα πολύ προς το τέλος του μήνα και έχει τέλειο χρώμα. Είναι η TOMMY G Super Colour Mascara στην απόχρωση Plum που είναι ένα υπέροχο μπορντώ χρώμα.
 Έχει ένα αρκετά μεγάλο, τρίχινο βουρτσάκι που δίνει αρκετό όγκο και δεν κολλάει τις βλεφαρίδες. Αλλά κυρίως μου άρεσε που ήταν κάτι διαφορετικό εκτός από μαύρο, καφέ ή μπλε που έχουμε συνηθίσει. (Τιμή : 9,90 ευρώ)
Αυτά λοιπόν ήταν τα προιόντα που χρησιμοποίησα πολύ μέσα στο μήνα Μάρτιο. Είχαμε κάποιο κοινό;





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου