a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

BEAUTY FREE (ΛΑΡΙΣΑ) HAUL

Πριν από λίγο καιρό βρέθηκα στη Λάρισα και δεν παρέλειψα να κάνω μια μικρή βολτούλα στα μαγαζιά. Ανακάλυψα λοιπόν ένα κατάστημα στο κέντρο, το BEAUTY FREE, που για εκείνη τη μέρα μόνο (πόσο τυχερή ήμουν Θεέ μου!!) είχε σε όλα του τα προιόντα -40%. Εννοείται πήρα κάποια πραγματάκια, αν και οχι όσα θα ήθελα, αν μπορούσα θα σήκωνα το μαγαζί στον αέρα.
Θα ξεκινήσω με τα προιόντα περιποίησης και μετά με τα προιόντα μακιγιάζ.
Το πορτοκάλι είναι από τα αγαπημένα μου αρώματα οπότε δεν μπόρεσα να αντισταθώ στο Brazil Orange Oil Body Butter από την BODY BASICS, μια (μάλλον) ρώσικη εταιρεία. Μυρίζει υπέροχα και ελπίζω να είναι ενυδατικό γιατί πήρα δυο, είπαμε έχω αδυναμία στο άρωμα πορτοκαλιού. (Τιμή : 2,50 ευρώ και το πήρα 1,50 ευρώ)
Πήρα μια ακόμη κρέμα σώματος, αυτή τη φορά από τη δική μας ελληνική BEAUTY LINE COSMETICS με άρωμα vanilla-caramel. Μυρίζει σαν μπισκότο και σου έρχεται να τη φας. (Τιμή : 2,50 ευρώ και το πήρα 1,50 ευρώ)
Το τελευταίο προιόν περιποίησης είναι μια ρολέτα για κεριέρα και είναι αυτή που χρησιμοποιώ πάντα για να κάνω αποτρίχωση στα χέρια μου. (Τιμή : 1,90 ευρώ και το πήρα 1,15 ευρώ)
Πάμε τώρα στο μακιγιάζ και το πρώτο που ήθελα να δοκιμάσω ήταν τα κραγιόν της LOVIE και δυστυχώς πήρα μόνο ένα. Το μόνο κακό είναι ότι είναι στην παλιά συσκευασία αλλά δεν με πειράζει γιατί το χρώμα του και η σύσταση του με αποζημιώνουν. Πήρα την απόχρωση Νο33 που είναι ένα υπέροχο έντονο φούξια, τέλειο για το καλοκαίρι!! (Τιμή : 2,50 ευρώ και το πήρα 1,50 ευρώ)
Πήρα δυο μολυβάκια χειλιών από BEAUTY LINE COSMETICS. Ένα στην απόχρωση Νο002 που είναι ένα έντονο φούξια και συνδυάζεται τέλεια με το κραγιόν της LOVIE και ένα στην απόχρωση Νο004 που είναι ένα βαθύ κοραλλί. Πολύ μαλακά μολύβια, με καλή απόδοση. (Τιμή : 1,50 ευρώ και τα πήρα 0,90 ευρώ)
Άλλο ένα μολύβι για τα χείλη, αδιάβροχο αυτή τη φορά, από τη GLAMOROUS στην απόχρωση Νο17 που είναι ένα καρπουζί χρώμα. (Τιμή : 1,50 ευρώ και το πήρα 0,90 ευρώ)
Από την ίδια εταιρεία πήρα και ένα ρουζάκι στην απόχρωση Νο06, που είναι ένα φυσικό μπεζ-καφέ χρώμα. Έψαχνα καιρό ένα τέτοιο απαλό ρουζ. (Τιμή : 3 ευρώ και το πήρα 1,80 ευρώ)
Τέλος πήρα τρία βερνίκια νυχιών από τη SIXTEEN COSMETICS στις αποχρώσεις Νο531, Νο451 και Νο433. Πραγματικά πόσο υπέροχα μπορεί να είναι; Με μια στρώση βάφουν τέλεια και για του λόγου το αληθές, στη φωτογραφία το αποτέλεσμα είναι με ένα πέρασμα!! Διαρκούν αρκετές μέρες με ένα καλό top coat. Δεν συγκρίνονται με κανένα άλλο βερνίκι, χωρίς καμία υπερβολή, ακόμα και με τα πολύ ακριβά. Θα τα αναζητήσω σίγουρα και θα πάρω και άλλες αποχρώσεις. (Τιμή : 2,50 ευρώ και τα πήρα 1,50 ευρώ)
Το βερνίκι της φωτογραφίας είναι το Νο531.
Όσες ζείτε στη Λάρισα είστε τυχερές κορίτσια, όλη τη μέρα εκεί μέσα θα ήμουν!!
Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω πως με 16 ευρώ σχεδόν πήρα όλα αυτά τα καλούδια. Δεν θέλω βέβαια να σκέφτομαι τι κέρδος βγάζουν όλοι αυτοί εις βάρος μας όταν ψωνίζουμε στις κανονικές τιμές. Προφανώς ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας δεν το έκανε για την ψυχή της μάνας του, ακόμα και με την έκπτωση αυτή θα έβγαλε κέρδος, οπότε καταλαβαίνετε τι γίνεται. Και μετά αναρωτιούνται γιατί ψωνίζουμε από το internet...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου