a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

HAUL ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Σήμερα αποφάσισα να κάνω ένα haul post με τα παπούτσια που αγόρασα το τελευταίο διάστημα. Είναι όλα αγορές από το internet και πάμε να να δούμε αναλυτικά. 

Πρώτα θα σας δείξω την αγαπημένη μου αγορά που ήρθε από Καλιφόρνια μέσω ebay. Αυτές οι πλατφόρμες είναι μοναδικές, ξετρελάθηκα μόλις τις είδα και τις παρήγγειλα αμέσως. Είναι όλο από σουέτ και έχει κάποιες λεπτομέρειες από λουστρίνι. Η αλήθεια είναι πως η φωτογραφία τις αδικεί λίγο ως προς το χρώμα καθώς είναι πιο έντονο το κοραλλί. Βέβαια είναι πανύψηλες και θέλουν προσοχή γιατί είναι πολύ εύκολο να γκρεμοτσακιστείς από εκεί ''πάνω'' αν δεν είσαι συνηθισμένη σε τόσο ψηλά παπούτσια. Ήταν πολύ οικονομικά, μαζί με τα μεταφορικά κόστισαν 24 ευρώ. Το link για όσες ενδιαφέρεστε είναι εδώ. Τα νούμερα αντιστοιχούν στην πραγματικότητα αφού είναι αμερικάνικα και οχι ασιάτικα, που άλλο παραγγέλνεις και σου έρχεται παπούτσι για το μικρό σου ανιψάκι.

Αμέσως μετά είναι οι δερμάτινες καμηλό πλατφόρμες που πήρα από το Pull&Bear. Είναι και αυτές ψηλές αλλά οχι όσο οι προηγούμενες και υπάρχουν και σε μαύρο χρώμα. Αλλά οι συγκεκριμένες είναι τόσο άνετες που νομίζεις ότι φοράς παντόφλες. Τις αγαπώ, ταιριάζουν με τα πάντα!! Κόστισαν 46 ευρώ και στην αρχή δίστασα να δώσω τόσα χρήματα για παπούτσια από το Pull&Bear αλλά τελικά ενέδωσα και όταν τις είδα από κοντά και τις φόρεσα δικαιώθηκα. Όσες ενδιαφέρεστε link από το site που σας παραπέμπει κατευθείαν θα βρείτε εδώ.

Πήρα άλλα δυο ζευγάρια πλατφόρμες σε σουέτ, αυτή τη φορά από το e-shop του Voi-Noi. Όταν τις είδα σκέφτηκα ότι θα είναι πολύ άνετες για κάθε μέρα μιας και δεν έχουν πολύ ψηλό τακούνι αλλά διχάστηκα ως προς το χρώμα. Να τις πάρω σε εκρού ή σε all time classic μαύρο; Ήταν τόσο οικονομικές που τελικά τις πήρα και τις δυο!! Κόστισαν 21 ευρώ το ζευγάρι και ήρθαν μετά από τρεις μέρες με courier. Πλήρωσα μέσω paypal και τα μεταφορικά ήταν μόλις 3 ευρώ. Αν θέλετε έχει και αντικαταβολή. Το link είναι εδώ
Τέλος πήρα ένα ζευγάρι σανδάλια από το Dresslink. Για όσες δεν το γνωρίζετε είναι ένα ασιάτικο site σαν μικρογραφία του ebay. Έχει πολλά ενδιαφέροντα πραγματάκια. Φυσικά θέλει πολύ προσοχή όσον αφορά τα νούμερα και στα ρούχα και στα παπούτσια. Το 41 που επέλεξα εγώ είναι περίπου 39 σε ελληνικό νούμερο!! Κόστισαν 15 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά που ποικίλλουν, ανάλογα με το βάρος του δέματος. Είναι πολύ άνετα και πιστεύω θα τα ευχαριστηθώ όλο το καλοκαίρι. Το link είναι εδώ.
Ελπίζω να σταματήσω εδώ για φέτος το καλοκαίρι γιατί έχω ξεσαλώσει με τα παπούτσια, πρέπει να συγκρατηθώ. 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου