a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

JEAN IVER Silver Glow Shampoo - REVIEW

Σήμερα σας έχω ένα review για ξανθομαλλούσες μόνο!! Κι αν αναρωτιέστε σε τι αναφέρομαι θα σας λύσω αμέσως την απορία. Θα μιλήσουμε για silver σαμπουάν και συγκεκριμένα για το Jean Iver Silver Glow Shampoo. 
Για όσες δεν το γνωρίζουν, πρόκειται για σαμπουάν μπλε χρώματος που εξουδετερώνει τις κιτρινίλες που εμφανίζουν τα ξανθά βαμμένα ή με ανταύγειες μαλλιά. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε λευκά φυσικά μαλλιά καθώς έχουν την τάση με τα χρόνια να κιτρινίζουν εξίσου. 
Βέβαια δεν πρέπει να το παρακάνουμε, αφού έχουν την ιδιότητα να ξηραίνουν τα μαλλιά. Για το λόγο αυτό δεν προορίζονται για καθημερινή χρήση. Μια με δυο φορές την εβδομάδα είναι αρκετές και πάντα στο δεύτερο χέρι, αφού δεν έχουν τις ίδιες καθαριστικές ιδιότητες με τα κλασικά σαμπουάν. 
Το συγκεκριμένο λοιπόν, περιέχει εκχύλισμα αλόης και ειδική σύνθεση που επαναφέρει τη φυσική λάμψη και βελτιώνει το χρώμα των μαλλιών. Δεν είναι ιδιαίτερα πυκνό σαν σύσταση ούτε και αραιό όμως, γι' αυτό και το προτιμώ από τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν στην αγορά. Διαχέεται τέλεια στα μαλλιά χωρίς να πρέπει να προσπαθήσω πολύ γι' αυτό. Ίσως να αναρωτιέστε τη σημασία έχει αυτό... Επειδή είναι πολύ δραστικό μόλις πέσει επάνω στα μαλλιά ''δουλεύει'' άμεσα οπότε εκεί που θα μείνει περισσότερο χρόνο θα ''ασπρίσει'' και πιο πολύ, πράγμα που δεν το θέλω καθόλου αφού επιθυμώ ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Υπάρχουν όμως και πιο δύσκολα μαλλιά που χρειάζεται να το αφήσετε λίγο χρόνο πριν το αφαιρέσετε.
Έχω δοκιμάσει αρκετά μέσα στα χρόνια που επιλέγω το ξανθό σαν απόχρωση για τα μαλλιά μου. Κατέληξα σε αυτό και για έναν ακόμη λόγο, είναι αρκετά οικονομικό για την ποιότητα και την ποσότητα που προσφέρει. Έρχεται σε συσκευασία των 400 ml και κοστίζει 6,40 ευρώ. 
Αξίζει να το δοκιμάσετε όσες χρησιμοποιείτε τέτοιου είδους προιόντα αλλά και όσες δεν έχετε τολμήσει ακόμη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου